Bewezen track record

Sinds 2003 hebben wij honderden klanten geadviseerd. Elk jaar doen wij een groot aantal transacties variërend vanaf ca. EUR 10 mln tot ver boven de EUR 1,0 mrd. Hierdoor hebben we een uitgebreid track record opgebouwd met financiers en opdrachtgevers in zeer veel sectoren

Grootste en meest ervaren team

Wij beschikken over een groot en ervaren team. Hiermee is executiekracht in projecten gewaarborgd en kunnen wij adviseren over een breed spectrum van financieringsoplossingen.

Combinatie met Treasury = totaal oplossing

De combinatie met Treasury advies biedt onze klanten een totaaloplossing. Een belangrijk voordeel hiervan is dat naast de financiering ook al rekening wordt gehouden met bankselectie, cash management en rente- en valutahedging.

Efficiënte aanpak

Klanten waarderen onze gerichte aanpak en efficiënte tijdsbesteding.

Breed spectrum aan financierings-oplossingen

In meer dan 15 jaar hebben we een uitgebreid track record opgebouwd op een breed spectrum van financieringsoplossingen. Van bankfinanciering tot kapitaalmarkttransacties, van kasstroomfinanciering tot supply chain finance en asset-based lending.

Uitgebreide marktkennis

Onze jaarlijkse Finance Monitor is gebaseerd op een unieke database die de financieringsstructuur, -transacties en -beleid van grote Nederlandse corporates in kaart brengt. Ook bieden we inzicht in markttrends en -transacties via onze driemaandelijkse Transaction Highlights.

Lange termijn partnership

Opdrachtgevers waarderen onze toewijding aan nauwe samenwerking. Hierbij richten wij ons op de lange termijn relatie. Onze talrijke terugkerende opdrachtgevers onderschrijven onze kwaliteiten.

Pragmatische hands-on mentaliteit

Wij werken in kleine teams waarbij altijd een partner of een senior actief betrokken is. Met pragmatisme en betrokkenheid staan wij de klant vanaf het begin tot aan het eind van het project bij.