Cash management and forecasting became vital when the Dutch headquartered development organisation SNV became dependent on donor funding. In an environment with increasing volatility, Harry Blok, Head of Finance, says the organisation needed to implement a new treasury target operating model to improve efficiency, liquidity planning and risk control to be ready for these dynamics.

Lees meer…

 

Onze diensten

Interview with Vion

TREASURY

Orchard is de onafhankelijke treasury adviseur die zich richt op de top van de markt. Sinds de oprichting van Orchard Finance in 2003 richt ons Treasury team zich op oplossingen die de Treasurer en CFO in staat stellen maximale toegevoegde waarde te creëren met inachtneming van noodzakelijke controle op financiële en operationele risico’s.

Met onze jarenlange ervaring, expertise en drive voor innovatieve oplossingen werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers om tailor-made oplossingen te bieden en te realiseren.
Wij hebben niet alleen een sterk track record op het gebied van solution design, maar ook op het daadwerkelijk implementeren en realiseren van diverse oplossingen.
De rol van de Treasurer verandert en wordt steeds breder waarbij ook compliance en regulering een steeds belangrijkere rol krijgen. Naast de impact van (nieuwe) technologie is een holistische blik op de Treasury value chain een belangrijk onderdeel in onze adviezen.

Opdrachtgevers waarderen onze toewijding en nauwe samenwerking. Onze op maat gesneden opdrachten zijn gericht op het zo efficiënt mogelijk identificeren, uitvoeren en oplossen van de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Voor alle opdrachten proberen we praktische end-to-end oplossingen aan te dragen, door het ontwikkelen van een gedegen treasury beleid, het opzetten van een solide organisatie en het mogelijk maken van adequate informatiesystemen voor professionele treasury activiteiten die zijn afgestemd op het (toekomstige) bedrijfsprofiel van onze opdrachtgevers.