OVER ONS

Orchard Finance is een vooraanstaande, onafhankelijke Nederlandse advies en staffing organisatie op het gebied van Finance en Treasury. Wij bieden advisering, projectmanagement en (tijdelijke) staffing diensten aan, toegesneden op de behoeften van onze opdrachtgevers. Onze professionals hebben een lange reputatie op basis van operationele en projectervaring in het bankwezen, corporate finance en treasury management & control omgevingen.

Over ons

 

Onafhankelijk advies

Orchard Finance is een vooraanstaande, onafhankelijke Nederlandse adviesorganisatie op het gebied van Debt Advisory, Treasury en Staffing. Wij bieden advisering, projectmanagement en (tijdelijke) staffing diensten aan, toegesneden op de behoeften van onze opdrachtgevers.

Bewezen track record

De financierings- en treasury-activiteiten van onze opdrachtgevers zijn onze focus sinds de oprichting van het bedrijf in 2003. Onze brede en terugkerende kring van opdrachtgevers varieert van internationale bedrijven, financiële instellingen en (semi-) publieke organisaties.

Uitgebreide ervaring

Opdrachtgevers waarderen ons team van gespecialiseerde professionals met uitgebreide kennis van vraagstukken op het snijvlak van onze expertisegebieden. Door het combineren van hands-on ervaring, up-to-date marktkennis en vakinhoudelijke kennis kunnen we bijdragen aan hoogwaardige professionalisering van de finance en treasury-activiteiten van onze opdrachtgevers.