Teamuitbreiding: Welkom Sander!

Sander van Erp Orchard Finance Analyst

De afgelopen maanden is het team bij Orchard Finance flink uitgebreid. Een van die nieuwe collega’s is Sander van Erp. Sander is sinds zes maanden werkzaam als Analist Debt Advisory & Treasury, dus hij is al volop ingeburgerd. Ben je benieuwd naar Sander zijn verhaal en hoe het is om aan de slag te gaan als Analist bij Orchard Finance? Lees snel verder!

Wie ben je en kun je iets vertellen over je achtergrond?

Ik ben in september 2023 begonnen aan een nieuw hoofdstuk van mijn leven bij Orchard Finance. Ik heb zeven jaar in Maastricht gewoond, gestudeerd en gewerkt, en ben recent verhuisd naar het picturesque Langbroek. Ik ontdek nu graag de mooie omgeving waar ik me bevind, zit graag met mijn neus in een interessant boek en ben regelmatig in de sportschool te vinden.

Hoe heb je de eerste drie maanden bij Orchard Finance ervaren als Analist Debt Advisory & Treasury? 

Mijn eerste drie maanden waren een bijzonder leerzame tijd. Ik werd in een hoog tempo voorgesteld aan mijn nieuwe collega’s en kon al snel te werk gaan bij een hoop projecten. Mijn nieuwe collega’s waren erg verwelkomend, waardoor ik me makkelijk kon aanpassen aan de nieuwe omgeving.

Wat hoop je te leren aankomend jaar? 

Ik kom voor Orchard nog uit de omgeving van de universiteit, dus ik hoop in de komende maanden de kans te krijgen om mijn theoretische kennis naar de praktijk om te zetten. Daarnaast zou ik graag mijn soft skills en netwerkvaardigheden met behulp van Orchard leren ontwikkelen.

Uit welke werkzaamheden haal je de meeste voldoening?

Ik vind het altijd fijn als ik mijn steentje bij kan dragen aan het geheel. Of ik nou een analyse kan doen voor een rapportage of een voorbereiding kan klaarmaken voor mijn collega’s, als het ons eindproduct verbetert of de dag van een collega wat makkelijker maakt ga ik met een lach weer naar huis.

Hoe besteed jij een weekenddag het liefst? 

Mijn weekenden zijn erg gevarieerd. Ik besteed graag mijn tijd met het ontdekken van natuurgebieden, stadjes en kastelen in mijn nieuwe omgeving. Ik ga daarnaast graag aan de slag met het verbeteren van mijn nieuwe appartement, maar wat ik het allerliefste doe is mijn tijd besteden met mijn vrienden en familie.

Heb je een favoriete sport, zowel om te kijken, als om te doen?

Ik ga altijd graag naar de sportschool. Wanneer ik het Orchard kantoor verlaat, loop ik altijd meteen bij de fitnessruimte binnen. Ik ben sinds kort ook begonnen met stijldanslessen. In de weekenden ga ik ook sporadisch hardlopen (als het zonnetje schijnt) of wandelen. Als het aankomt op sport kijken ben ik nooit een grote fan geweest, ik pak er altijd liever met vrienden een bal bij en speel de sport zelf.

Bedankt voor het interview Sander! Heeft Sander zijn verhaal je interesse gewekt? Klik hier voor alle openstaande vacatures en wie weet zien we jou binnenkort bij ons op kantoor!

Meer nieuws

Gustian van der Linde Orchard Finance
26 januari 2024

In gesprek met onze collega Gustian, Manager Debt Advisory & Treasury

6 februari 2024

Orchard Finance begeleidt Brokking Groep B.V. bij de aankoop van AppsforAgri B.V.

Hoogwegt Orchard Finance Herco Boer Rolf Michon
20 december 2023

Hoogwegt Group: “Als Orchard aan boord is, weet je dat alles klopt”