Succesvolle aanvulling op het financierings-arrangement van Hoogvliet Beheer 

Hoogvliet Beheer BV is verheugd te delen dat zij succesvol een (significante) aanvulling op haar financieringsarrangement heeft veiliggesteld, een belangrijke mijlpaal in haar groei en ontwikkeling.

Hoogvliet Beheer B.V. is opgericht in 1976 en is het zelfstandig (vastgoed) onderdeel van het in 1968 opgerichte Hoogvliet Groep, waar ook de gelijknamige supermarkten toebehoren. 

Hoogvliet Beheer is actief in het ontwikkelen, (ver-)bouwen, restaureren en innoveren van (vastgoed)projecten. Het optimaliseren van de (vastgoed)positie van de Hoogvliet Supermarkten is belangrijk, maar ook het exploiteren van de vastgoedportefeuille aan derden is een belangrijke pijler binnen Hoogvliet Beheer.

Voor de groei van de portefeuille heeft de onderneming aanvullende financieringsarrangementen afgesloten, die ingepast moesten worden in het bestaande arrangement met de diverse banken.

Daarmee is er een vervolgstap gezet in een langjarig financieringsplan/strategie. Orchard Finance mocht Hoogvliet wederom bijstaan. Namens Orchard Finance danken Eelco van de Lustgraaf en Dennis van Uden, Riny Kouwer en Astrid van de Woestijne van Hoogvliet Beheer voor het vertrouwen.

Wij feliciteren Hoogvliet en de financierende banken Deutche Bank (Mark Boom en Erik van Engelen) en ING Bank Real Estate (Jelle de Wilde en Edwin van der Hoeven) met het mooie resultaat!

Hoogvliet Beheer real estate