Op regelmatige basis organiseert Orchard Finance voor haar bestaande en potentiële opdrachtgevers evenementen, workshops en trainingen op actuele aandachtsgebieden binnen Finance en Treasury. Zie de eerstkomende Orchard Finance activiteiten aan de rechterhand voor meer informatie. Voor vragen of meer informatie stuur een email naar BusinessSupport@orchardfinance.com.

Orchard Finance is door NBA gecertificeerd als opleidingsinstituut en organiseert trainingen volgens de NBA richtlijnen.
Na volledige deelname aan een van onze trainingen ontvangt u een officieel deelnemerscertificaat met daarin opgenomen de toegekende PE uren.

Interesse? Schrijf u snel in voor één van onze trainingen via deze link.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

TREASURY CONTROL AND COMPLIANCE

september 12 @ 1:30 pm - 5:30 pm

€225,00

Omschrijving

Een adequate Treasury control is zowel cruciaal als uitdagend voor organisaties. Treasury technieken, dynamiek en volatiliteit in de markt, accounting standaarden, veranderingen in wet- en regelgeving zijn allemaal uitdagingen waar Treasury Control mee te maken krijgt. Om noodzakelijke functiescheiding, procesbeheersing, analyse van risico en rendement en een adequate management rapportage daarover op een zodanig niveau te krijgen is er zowel Control als Treasury kennis benodigd.

Doel

Wij helpen in deze training de (Treasury) Controller in staat te stellen om Treasury Control vraagstukken te kunnen aanpakken. Door een praktische vertaling van risk en control raamwerken naar Treasury beleid, organisatie, informatie en technieken worden deelnemers van deze training handvatten aangeboden om Treasury Control goed in te richten.

Inhoud

In deze training wordt ingegaan op de relatie tussen Treasury beleid, organisatie, informatie en technieken. In de training komen onder andere exposure management, risicomanagement, accounting, connectiviteit en compliance aan bod als vraagstukken voor de Treasury Controller. Tevens worden de belangrijkste Treasury ontwikkelingen besproken, alsmede een raamwerk waarmee een Treasury controls framework vormgegeven kan worden binnen de organisatie.

PE uren: 4

 

 

Gegevens

Datum:
september 12
Tijd:
1:30 pm - 5:30 pm
Kosten:
€225,00
Evenement Categorie:

Locatie

Orchard Finance
Planetenbaan 28, 12e verdieping
Maarssen, 3606 AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)346 – 29 07 40
Website:
https://orchardfinance.com/