Op regelmatige basis organiseert Orchard Finance voor haar bestaande en potentiële opdrachtgevers evenementen, workshops en trainingen op actuele aandachtsgebieden binnen Finance en Treasury. Zie de eerstkomende Orchard Finance activiteiten aan de rechterhand voor meer informatie. Voor vragen of meer informatie stuur een email naar BusinessSupport@orchardfinance.com.

Orchard Finance is door NBA gecertificeerd als opleidingsinstituut en organiseert trainingen volgens de NBA richtlijnen.
Na volledige deelname aan een van onze trainingen ontvangt u een officieel deelnemerscertificaat met daarin opgenomen de toegekende PE uren.

Interesse? Schrijf u snel in voor één van onze trainingen via deze link.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MODELLERING VAN FINANCIERINGSVRAAGSTUKKEN IN EXCEL

februari 14 @ 1:30 pm - 5:30 pm

€225,00

Omschrijving

Traditioneel bestaat een financieringsmix uit een combinatie van eigen vermogen en vreemd vermogen. Bij het vaststellen van de financieringsbehoefte van een bedrijf is de vraag welke mix aan financiering aangetrokken dient te worden. Door de ontwikkeling van de financieringsbehoefte over tijd te modelleren kan inzichtelijk worden gemaakt welke instrumenten en financiële convenanten passen bij de karakteristieken van de onderneming. Ook het dividendbeleid en toekomstige uitkeringen naar aandeelhouders (inkoop eigen aandelen) spelen hierbij een belangrijke rol.

Cursusdoelen

Doel van deze sessie is het beter inzichtelijk maken hoe de vermogensstructuur en financieringsbehoefte zich ontwikkelt in de verschillende (M&A) scenario’s en hoe die het beste kan worden ingevuld. Elementen die aanbod komen zijn onder andere:

  • Het goed modelleren in Excel van toekomstige financieringsbehoefte, convenanten en headroom
  • Modelleren van de Verschillende parameters van financieringsinstrumenten zoals omvang, looptijd, rente en andere vergoedingen.

PE-uren: 4

 

Gegevens

Datum:
februari 14
Tijd:
1:30 pm - 5:30 pm
Kosten:
€225,00
Evenement Categorie:

Locatie

Orchard Finance
Bisonspoor 6007
Maarssen, 3605 LV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)346 – 29 07 40
Website:
https://orchardfinance.com/