Op regelmatige basis organiseert Orchard Finance voor haar bestaande en potentiële opdrachtgevers evenementen, workshops en trainingen op actuele aandachtsgebieden binnen Finance en Treasury. Zie de eerstkomende Orchard Finance activiteiten aan de rechterhand voor meer informatie. Voor vragen of meer informatie stuur een email naar BusinessSupport@orchardfinance.com.

Orchard Finance is door NBA gecertificeerd als opleidingsinstituut en organiseert trainingen volgens de NBA richtlijnen.
Na volledige deelname aan een van onze trainingen ontvangt u een officieel deelnemerscertificaat met daarin opgenomen de toegekende PE uren.

Interesse? Schrijf u snel in voor één van onze trainingen via deze link.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CYBERSECURITY VOOR TREASURERS

maart 28 @ 1:30 pm - 5:30 pm

€225,00

Omschrijving

Digitalisering leidt tot de mogelijkheid om Treasury processen verder te optimaliseren. Dit brengt echter ook nieuwe risico’s met zich mee welke geadresseerd dienen te worden. Data integriteit en cyber security komen in veel top lijsten voor van risico’s en zullen onderdeel moeten gaan vormen van het risk en control framework van de Treasury functie. In deze training worden Treasury trends besproken en worden cyber risico’s toegelicht, om tot een gëintegreerde aanpak van dit steeds grotere risico te komen.

Doel

Cyber risico speelt een steeds grotere rol in een organisatie, in deze training worden de volgende vragen beantwoord:

  • Wat zijn voor Treasurers relevante trends en ontwikkelingen in cyber risico landschap?
  • Welke risico’s loopt de Treasury functie met de betreffende Treasury technologie?
  • Welke controls moeten binnen Treasury ingericht worden om cyber risico te managen?

Inhoud

In de training worden zowel ontwikkelingen binnen Treasury technologie als ontwikkelingen binnen cyber crime toegelicht, zodat er een beter begrip en bewustzijn van de risico’s ontwikkeld wordt. Vervolgens worden deze twee ontwikkelingen gecombineerd om te komen tot integratie van cyber risico in het Treasury risk en control raamwerk.

PE uren: 4

Gegevens

Datum:
maart 28
Tijd:
1:30 pm - 5:30 pm
Kosten:
€225,00
Evenement Categorie:

Locatie

Restaurant De Olifant
Straatweg 1
Breukelen, 3621 BG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0346-56 14 78
Website:
http://www.deolifant.nl/