Op regelmatige basis organiseert Orchard Finance voor haar bestaande en potentiële opdrachtgevers evenementen, workshops en trainingen op actuele aandachtsgebieden binnen Finance en Treasury. Zie de eerstkomende Orchard Finance activiteiten aan de rechterhand voor meer informatie. Voor vragen of meer informatie stuur een email naar BusinessSupport@orchardfinance.com.

Orchard Finance is door NBA gecertificeerd als opleidingsinstituut en organiseert trainingen volgens de NBA richtlijnen.
Na volledige deelname aan een van onze trainingen ontvangt u een officieel deelnemerscertificaat met daarin opgenomen de toegekende PE uren.

Interesse? Schrijf u snel in voor één van onze trainingen via deze link.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CASH MANAGEMENT

oktober 3 @ 1:30 pm - 5:30 pm

€225,00

Omschrijving

In de basistraining cash management, gericht op junior medewerkers van een treasury of financiële afdeling, belichten wij de basisprincipes van corporate cash management. Wij behandelen het doel van cash management en kijken naar de middelen en technieken om adequaat cash te kunnen managen. Cash pooling, cashflow forecasting, cash investments en connectiviteit zullen hierbij worden besproken. Ook wordt ingegaan op de basis van Treasury Management Systemen. Daarnaast wordt ook de positie van de cash managementfunctie binnen de organisatie besproken. Uiteraard is er aandacht voor de laatste trends en ontwikkelingen in het cash management landschap, zoals veranderende regelgeving en Fintech.

Cursusdoel

Na afloop van de training heeft u een goed inzicht in de mogelijkheden om cash management goed in te richten. Ook biedt de training u inzicht in de mogelijke raakvlakken met de andere operaties en stakeholders binnen en buiten de organisatie.

Cursusinhoud

Middelen en technieken die worden besproken zijn: cash pooling, cashflow forecasting, cash investments, systemen en connectiviteit. Er wordt ook gesproken over positie en rol van cashmanagement binnen een organisatie en wij zullen de laatste trends en ontwikkelingen, zoals veranderende regelgeving en fintech, belichten.

PE uren: 4

 

Gegevens

Datum:
oktober 3
Tijd:
1:30 pm - 5:30 pm
Kosten:
€225,00
Evenement Categorie:

Locatie

Orchard Finance
Planetenbaan 28, 12e verdieping
Maarssen, 3606 AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)346 – 29 07 40
Website:
https://orchardfinance.com/