Onze diensten

Waarom Orchard

als debt advisor?

Track record

DEBT ADVISORY

Orchard Finance is de leidende financieringsadviseur voor grote Nederlandse ondernemingen.

Vanaf de oprichting van Orchard Finance in 2003 heeft ons Debt Advisory team zich gericht op het ondersteunen van opdrachtgevers bij de opzet en uitvoering van hun financieringsstrategie. Beschikbaarheid en flexibiliteit van de financiering tegen de juiste voorwaarden zijn sleutelwoorden in onze Debt Advisory diensten.

Orchard Finance weet bij uitstek de juiste partijen te vinden in de Europese financieringsmarkt om een passende kapitaal- en financieringsstructuur te arrangeren, tegen de beste terms and conditions die passen bij de strategie van de onderneming.

Ons team is het grootste en meest ervaren team in de Nederlandse markt, met expertise van alle vormen van ondernemingsfinanciering.

In meer dan 15 jaar hebben we een uniek track record opgebouwd. Onze talrijke terugkerende opdrachtgevers onderschrijven onze pragmatische aanpak, betrokkenheid en focus op lange termijn partnership.

De combinatie met Treasury advies biedt onze klanten een totaaloplossing. Een belangrijk voordeel hiervan is dat naast de financiering ook al rekening wordt gehouden met bankselectie, cash management en rente- en valutahedging.